Miért lehet a nagy elhallgatás és túl lassú információ csöpögtetés?:
Szerintem különböző az emberek műveltségi szintje, és ezért az új, akár megdöbbentő, vagy sokkoló új információk fogadása és hatása felmérhetetlen társadalmi folyamatokat indíthat el!
Például a vallások által hirdetett információk hitelének, hirdetésének és esetleg emlékei, dokumentumainak újraértelmezése és újváltozatának következményei!
Ez csak egy a súlyos lehetséges kérdések tömegéből......
Egyenlőre nincs politikus, aki ezt fel merné vállalni.......

Ősi idegenek: Másfél milliónál több holdfénykép és felvétel létezik! Miért csak egy pár fekete - fehérhez lehet azóta is csak hozzáférni?


Talán a felkészítetlen lelkű emberek tömegének reakciója, és a vallások anyagi érdekeltsége miatt?

Huszonnégyezer éves piramis Boszniában, Magyar írásjelekkel

 

 

Földön kívüliek bázisa a holdon: Évezredek óta idejárnak?

 
Reagan tájékoztató: "az EBE űrhajó kilenc földi hónap alatt teszi meg a közel 40 fényévnyi távolságot. Ebből láthatja, hogy az EBE űrjármű a fénynél is nagyobb sebességre képes. Csakhogy innentől kezdve kezd kicsit tudományossá válni a dolog. Az űrhajóik ugyanis valamiféle "űr alagutak" segítségével képesek "A" pontból "B" pontba eljutni, ezáltal gyorsabban tudnak utazni, mint ahogy a fény halad. "


Mi tartja? Hol a lába, vagy kereke? Filmes díszlet, vagy eltitkolt űrutazó eszközök és lények?

 
Koponyák                                                                                                        Roswell 1947

https://youtu.be/VANOparmVFU

Működő földi repülő jármű 1                                                Működő földi repülő jármű 2


Helikopter, tengeralattjáró, ufo féle korongrepülők és repülőgép az egyiptomi ősi feliratokon!

Vagyunk már újra annyira okosak, hogy elfogadjuk, hogy talán nálunk is képzettebb ősök léteztek?

Vagy mielőtt ezt elérnénk, újra az elbutulás útjára terelnek bennünket?
Hiszen "Buta népet könnyebb kormányozni!"?
 


 

 

 

 

 

Mindenki láthatta a Tv ben, a második világháború színesben sorozatot! Színesben sokkal jobban látszanak a részletek!

Tessék mondani mi az oka, hogy a hold felvételek 25 évvel később és azóta is csak fekete-fehérben publikusak?

Valakik ennyire birkának nézik a föld minden lakóját?

Felmerül a kérdés: Miért nem beszélnek a fő hírcsatornák főhelyen, fő műsoridőben a földönkívüli életről? Vagy ha beszélnek, miért játszák a tudatlant ez ügyben?

Talán, mert a vallások alap tézisei megkérdőjeleződhetnek? Ezek hívőinek befolyásolhatósága és a hatalom felettük gyengülhet ekkor?

2013.12.14 Sikerrel szállt le a Csang-o ji-hao 3 a Holdra. 1976 óta ez volt az első kontrollált leszállás az égitesten.

Szerintem ne utasítsunk el addig semmi új információt, míg magunk nem győződtünk meg az ellenkezőjéről! Hagyjuk nyitva addig a kérdést, mert nevet rajtunk az utókor, mint a lapos föld hívőkön!

Lázálom és hülyeség! Na hagyjanak ezzel a baromsággal! ( Ezt mondtam erre, pedig nyitott vagyok az új információkra )
Ez az alapgondolkodás normálisnak tűnik ma még az emberek nagy tömegeiben! Ha ez jut először eszébe a mai hivatalos tanítást és mai média étket kapott, sok éve azt fogyasztónak, még az írás olvasása elején is.
Ha mégis tovább olvasunk, először ez inogni kezdünk a tanultakban, - ( persze ki mennyire és hol van agymosva ) - majd az átvertek hülye gyanakvó érzése kezd tovább  piszkálódni belül bennünk! Lehet, hogy van valami igaz tartalom benne? Mennyi?
Legalább olvassa el! : Az Üreges Hold

 

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

A fő célunk a gondolat ébresztés, érdeklődés felkeltése egyes témák iránt. A többi az olvasón múlik!
Az oldalainkon leginkább kérdezni szándékozunk és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Ezeket az információkat a kedves érdeklődőink csak a témában szakember véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át és terjesszék!

Idézeteinket, videóinkat és hivatkozásainkat a neten találtuk. Ezek akár teljesen butaságok is lehetnek! Azért alkalmazzuk szándékosan sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is jól nézzenek utána, az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak!