A mi gazdasági alternatívánk is most ez?:

                Itt alatta?

Az Argentin tangó Frei

https://www.youtube.com/watch?v=3mpWiQRwsWw


A bankok számtanpéldája:

 


 

 

Méltóztassanak nem hülyének nézni...

2013 ban egy ekkor olcsónak mondott bankok fiókjában egy millió Ft saját pénz kiadásakor hatezer Forint díjat számlázott ki az ügyfelének! 2 perces munkáért!
Az ő értékrendjük logikáját követve, hasonló díjat kellene fizetniük az ügyfelüknek, ha akár percekig a számlájukon tartanak pénzt!  De legalább halvány hasonlót!
Ez helyett nem ritka, hogy hónapokig náluk lévő pénz kiadásakor különféle jogcímen levonnak! Ha valaki hivatalos úton nyit bankot, gusztustalan pénzpolitikáját sehogy nem sikerül többet kapcsolatba hozni jogilag ma az uzsorával!! Hát nem érdekes?

Egy neten talált érdekes rajzfilm. Mindenki ítéljen, ahogy gondolja az igazság tartalmáról:

 

https://www.youtube.com/watch?v=zX_MenOFj9I&feature=youtu.be&fbclid=IwAR04k_vCH17eTKfjVvpt2MQzZwLQ08M13z3PB07ZdpW5gt81GxgbYjD0Sso

https://youtu.be/zX_MenOFj9I

Jogi nyilatkozatom:

A fő célom csak a gondolat ébresztés, érdeklődés felkeltése egyes témák iránt. A többi az olvasón múlik!
Az oldalaimon leginkább kérdezni szándékozok és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalataimat mutatják abban a témában!

Ezeket az információkat a kedves érdeklődőink csak a témában szakember véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át és terjesszék!

Idézeteinket és hivatkozásainkat a neten találtuk. Ezek akár teljesen butaságok is lehetnek! Azért alkalmazzuk szándékosan sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., esetleg kérdezek, hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is jól nézzenek utána, az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak.