Csak egy gondolatébresztő idézet:

"A C vitaminról vagy 80 éve van elsöprő bizonyíték publikálva. Korábban ugyanazokban a neves, minőségi orvosi magazinokban, amik az utóbbi időben vissza utasítják, nem közlik le a hasonló kutatási eredményeket, amik vagy lehúzzák a vizes lepedőt a hamis módszerrel végzett felmérésekről és hazug konklúziókról vagy erősen veszélyeztetik a gyógyszeripar érdekeit a csillagászati hasznát.

A gyógyszerek (kevés kivétellel) hamisan vannak reklámozva növelve a gyógyhatást és leszintezve a veszélyes mellékhatásokat. Minél hatásosabbnak bizonyult a C vitamin szinte csodaszer renoméval, annál jobban üldözi az ipar.
Legtöbb orvosnak fogalma sincs ha már nem szerepel a hivatkozási kézikönyvbe és ha abban nincs akkor “nem létezik”!

2010-ben történt Újzélandon egy farmer megbetegedett. Kórházban ápolták egy ECMO masinára kapcsolva kómában. Hetek után behívták a családot, tudtukra adva leveszik a gépről nincs remény. A család ellenkezett. Azonnal az Interneten kerestek megoldásokat és ráakadtak a C vitaminra és életmentő voltára.

Vissza a kórházba. Kérték az infúziós magas dózis beadását. A doktorok ellenezték, hogy nincs adat róla hagyni kell meghalni a pácienset. Két nap múlva tűzték ki a masináról levételt. A család követelte az infúziót, mondván még nem próbáltak meg mindent. Plusz az orvoscsoport egyik tagja szintén nem érezte jól magát ezen beavatkozás nélkül halni hagyni. Kelletlenül beleegyezett a kórház és beadták az első infúziót.

Az újzélandi 60 Minutes program videózta a történteket. Mutatták vitamin előtt, a páciens tüdeje tele volt fertőzött folyadékkal, teljesen homályos volt a lelet. Sem a tüdők lebenye, sem bordák nem voltak kivehetők.
De a legközelebbi felvétel már tisztult és jól láthatók voltak a tüdők. A dózis kevesebb volt mint kérték, de a javulás meglepő volt. Felébredt a páciens a család nagy örömére.

Másnapi látogatáskor megrökönyödve tapasztalták, hogy az apa ismét kómában feküdt. A doktorok fapofával hallgattak. De kiderült, hogy leállították az infúziót önhatalmúan!
Hírtelen egy állami ügyvéd segítségét kérték, aki megmondta a kórháznak ez törvény ellenes és mi lesz belőle. A doktorok ismét beadták az infúziót, de nagyon kis dózisban, amitől ismét felébredt, de lassú kálvária volt. Felesége közben megtalálta, hogy a nemrég kifejlesztett C vitamin szájon át adva majdnem olyan hatású, mint infúzióban a Lypospheric C vitamint, amit naponta vitt be férjének.

Amitől meglódult a javulás annyira, hogy egy otthonhoz közelebbi kórházba szállították, visszatéve kómába az utazás miatt. Az új kórházba érkezéskor a család kérte az infúziót, amit az orvos megtagadott! Ők nem tudnak róla, ne is kérjék.
Ismét harc az apa életéért. Végül mikor már annyira felépült, hogy rehabilitációs kórházba utalhatták, ott az orvos azzal biztatta 3 hónapnak néz elébe. Felesége adta be neki tovább a C vitamint és 13 nap után saját lábán távozott haza.

Az Interneten megtalálható a történet Angolul van persze. Írd be a keresőbe:
http://www.3news.co.nz/Living-Proof/tabid/371/articleID/171328/Default.aspx

Tudatlanság arrogancia, korrupció jellemzi az orvosipart nagyrészt. A doktorok észre sem veszik a gyógyszeripar fogjul ejtette őket.- EDDIG.
"

A fenti cikk innen származik:  http://www.pecsma.hu/vezeto-hir/vita-a-pecsi-rakgyogyszer-korul/ Putnoki József hozzászólásában találtuk. Nyelvtanilag javítgattuk.

Sajnos a linkek ma már nem élnek..... Dolgoznak a gyógyszerüzlet érdekeltjei és bérencei..... :(

Hír a Kossuth rádióból: Újabb 40 vitaminkészítményt minősítettek gyógyszernek. (Tehát valószínűleg drágább lesz és kevesebb helyen lehet majd kapni.)

 

 

 

Jogi nyilatkozatunk:

A fő célunk a gondolat ébresztés, érdeklődés felkeltése egyes témák iránt. A többi az olvasón múlik!
Az oldalainkon leginkább kérdezni szándékozunk és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalatainkat mutatják abban a témában!

Ezeket az információkat a kedves érdeklődőink csak a témában szakember véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át és terjesszék!

Idézeteinket és hivatkozásainkat a neten találtuk. Ezek akár teljesen butaságok is lehetnek! Azért alkalmazzuk szándékosan sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is jól nézzenek utána, az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak.