Aki a birkanyájat követi, az mindig

csak seggeket lát!


Nem vagyok bármelyik párt ellenes! Pártolója nem vagyok egyiknek sem! A Magyarország elleneseknek, idegen szívűeknek és a kártékony, érdek seggnyalóknak a megvetője vagyok!
Hülye azért nem vagyok! :)) Főleg idegesít, ha annak néznek a politikai kártyakeverők, és tetteikben, önteltségükben nem veszik észre, hogy kilóg a

 
  lóláb!

 


A Magyar lovas nemzet!
Sajnos Magyarország sorsa mutatja, hogy évszázadok óta mindig rossz lóra tesz!

 Bárki, aki Magyarországnak akár egyszer is jót tesz, szívemben, lelkemben helyet kap, és hálával gondolok rá ezért a tettéért!
Szélsőséges az, aki nem így gondolkodik!
Szélsőséges az,
aki a magyar nyelvet elsőnek tanulta gyerekként az anyjától, és mégis a más nyelvűek szándékát, akaratát helyezi előre Magyarország érdeke helyett!
Szélsőséges az, aki más országok politikusaitól kér tanácsot és segítséget a magyar belpolitikai helyzet változtatásához, ahelyett, hogy itthon keresné és segítené a társadalmi megbékélés és összefogás lehetőségeit!
Szélsőséges az, aki részt vesz benne, és segíti idegen hatalmak magyarországi " Oszd meg és uralkodj" beleszólási politikáját!

Az unoka is Londonban fog mosogatni?
 

2013 ban, egy ekkor olcsónak mondott bankok fiókjában egy millió Ft saját pénz kiadásakor hatezer Forint díjat számlázott ki az ügyfelének! 2 perces munkáért!
Az ő értékrendjük logikáját követve, hasonló díjat kellene fizetniük az ügyfelüknek, ha akár percekig a számlájukon tartanak pénzt!  De legalább halvány hasonlót! Ez nem aránytalan és indokolatlan haszonszerzés?
Ez helyett nem ritka, hogy hónapokig náluk lévő pénz kiadásakor különféle jogcímen levonnak! Ha valaki(kik) hivatalos úton nyit bankot, gusztustalan pénzpolitikáját ma sehogy nem sikerül többet kapcsolatba hozni jogilag az uzsorával!! Hát nem érdekes?

 

 

Jogi nyilatkozatom:

A fő célom csak a gondolat ébresztés, érdeklődés felkeltése egyes témák iránt. A többi az olvasón múlik!
Az oldalaimon leginkább kérdezni szándékozok és esetleges kijelentéseink is csak a sok éves egyéni tapasztalataimat mutatják abban a témában!

Ezeket az információkat a kedves érdeklődőink csak a témában szakember véleményét is figyelembe véve, saját felelősséget vállalva vegyék át és terjesszék!

Idézeteinket és hivatkozásainkat a neten találtuk. Ezek akár teljesen butaságok is lehetnek! Azért alkalmazzuk szándékosan sűrűn, a bizonytalannak tűnő megfogalmazásainkat is, például a lehet, talán, lehetséges, úgy tűnik, tűnhet, úgy látszik, esetleg/es, -hat, elképzelhető, előfordulható, mi azt gondoljuk, stb., esetleg kérdezek, hogy kedves olvasóink hatóságilag is használt hiteles forrásokban is jól nézzenek utána, az érdeklődésüket felkeltő témáknak, ténynek tűnő gondolatoknak.